Du er nå her:  index > > artikkel


Høstens store Nintendospill

Av: Stefan Johansen | Utskriftsvennlig

Dette er virkelig en stor spillhøst for Nintendo. Etter en mer eller mindre stor spilltørke forandrer det seg nå i høstkulden. Dette er de største spillene som kommer til Wii og DS i høst,
Høsten er her, og allerede har disse storspillene kommet ut:
Super Paper mario - Adventure, Wii

Dette er det tredje spillet i serien hvor Mario er like tynt som et papir. Super Paper mario er mario sitt første spilleventyr til Wii. Spillet går bort fra sitt klassiske RPG preg i kampsystemet, og har nå samme stil som i Super Mario Bros spillene til NES. Du kan blant annet også spille som Bowser og Peach, og spillet har dessuten er morsom 2D/3D vri.


My Sims - simulator, Wii og DS
EA har lagd Sims serien til pc, men de har også lagd My Sims til Wii og DS, og ikke på den "vanlige" Sims måten fra PC spillene. Dette minner mer om Aninmal Crossing i spillemåte, og i byen din skal du bygge hus, hjelpe andre, gå på oppdagelsesferd og mer. DS og Wii versjonen er ulike. Vil dette bli like populært som Animal Crossing? Oktober:

The Legend Of Zelda: Phantom Hourglass - Adventure, Nintendo DS

Endelig kommer dette spillet. Endelig kan vi fortsette der forgjengeren slapp, Wind waker. Endelig kan vi spille: The Legend Of Zelda: Phantom Hourlgass! Jeg skal ikke røpe noe om historien. Men det fortsetter der Wind Waker slapp. Så om du ikke vet åssen det slutter burde du spille Wind Waker. endelig kan vi spille som Link på DS også. Dette spillet er et must for alle Zelda Fans.. Eller nei - Dette er et must for alle! 26 Okt:

Metroid prime 3: Corruption - Action, Wii

Dette er virkelig spillet fansen har ventet på. Og 26 Oktober er det bare å fyre opp spillet i Wiien din. dette blir førte gang du styrer Samus med en kontroller som Wiimote, og det kan bli en veldig heftig kamp! Hvorfor heter det Corruption? Kort fortalt er det Dark Samus som skyter enorme frø, kalt Leviathans over hele planater. Og som med halo, er det ikke bare den trilogien som avsluttes nå i høst. For det gjør nemlig Metroid Prime serien. Den avsluttes med Corruption. Men den avsluttes på en verdig måte,og du blir garantert fenget av historien. Fyr opp Samus, som igjen fyrer opp våpnene sine.
November:

16 Nov: Super Mario Galaxy - Plattform, Wii

Om du trodde at Mario bare skulle være papir tynn denne høsten, tenk om igjen! Mer feil kunne du ikke tatt. Oppfølgeren til det legendariske Nintendo 64 spillet, Super mario 64 kommer i November. Som det lyder litt i navnet, er Mario i galaksen. Hvorfor er han der? blir du overasket om peach blir nevnt nå? Nei. Peach blir nemlig kidnappet av noen one vesener, og da i god, gammeldags NIntendo tro følger så klart Mario etter. Og det er da galakse eventyret begynner.

30 Nov: Resident Evil: The Umbrella Chronicles - Horror, Wii. NB: 18 års aldersgrense

Dette er det ekslusive spillet som kommer til Wii. Etter suksessen med RE 4 fikk flere gamere øynene opp for denne spillserien. Og det som er litt spesielt med dette spillet er at du spiller fra steder som er kjent fra tidligere spill. RE Zero, RE og RE 3 er områder som blir spillbare i dette spillet. Men slapp av, det er også mange nye ´, skumle steder og besøke. Så trekk for gardinene, slå av lyset og skrem deg litt i julestria med Resident Evil: The Umbrella Chronicles
Desember:

7 Des: Pokemon Battle revolution - Battle, Wii. Kan kobles opp mot DS og DS spillene Pokemon Diamond/Pearl

Som navnet lyder, skal du "Battle" i dette spillet. Du kan leie rental Pokemon, eller overføre Pokemon fra Diamond/Pearl. Og det er det som anbefales med dette spillet. Du kan også koble opp mot wifi. Slik at nå kan du ikke bare se Pokemonene med bra grafikk, men du kan også kjempe mot folk fra hele verden. Du kan også blant annet bruke DS som en kontroller

(Ungdomsiden.no 10.10.07, 14:47)


Tilbake
annonser: