Du er nå her:  index > > artikkel


En god måte å våkne på

Av: Simon Eriksen Valvik | Utskriftsvennlig

Radioplanet starter med morgenshow. Dette blir underholdene, uhøytidelig og morsomt...


Fra venstre ser vi Tor Morten Jensen, Christian Laland og
Vermund Heggland.
Foto: Radioplanet.noRadioplanet er navnet på en nettradio som i hovedsak har ungdom som målgruppe. Her kan lytteren høre på musikk eller la seg underholde av de mange programmene som sendes. Førstkommende mandag er det klart for et nytt program, nemlig Morgenshow. Christian Laland er radiovert i Radioplanet og kan fortelle at dette garantert blir den beste måten å våkne på.

- Når vi satt oss ned for å skissere opp hvordan vi ville ha showet, var de første tankene som kom at dette skulle være et løst og ledig program. Det skal være deilig å våkne til oss. Derfor tar vi både oss selv, og alle gjestene som stikker innom, ytterst uhøytidelig. Morgenshowet skal være en grunn til å komme seg opp av senga.

Programmet blir sendt mellom kl. 08.00 og 09.00 hver morgen. Etter sendingen vil programleder Stian Røste forsette morgenen i programmet Mornings.

Det vil komme spennende gjester i studio og det er selvfølgelig ingen morgensending uten konkurranser.

- Vi kommer til å ha en del gjester innom studio, ja, men akkurat hvem som kommer, og når de kommer, det får du kun med deg ved å skru på Radioplanet tidlig på morgenkvisten, avslutter Laland.

(Ungdomsiden.no 03.11.07, 13:40)


Tilbake
annonser: