Du er nå her:  index > > artikkel


Marria Arredondos Moment

Av: Stefan Johansen | Utskriftsvennlig

Stilen er mer voksen, og tradisjon tro slipper hun en ny plate før desember. i 2005 var det juleplata, ifjor var det en ny julesang, i år hennes fjerde album.

Maria Arredondo på scenen. Foto: TV2
Først kan vi gå på produksjonen. Med seg har hun noen av norges beste produsenter. Det merkes når man hører på plata hennes. For produksjonen av plata er veldig bra. Hun og teamet har jobbet med plata siden februar. Alt er godt arbeidet med, og ingen slurv på produksjonsiden.

Brief And Beatiful er hennes første singel fra det nye albumet. Med mer enn 10.000 solgte singler har sangen sørget for at hun har fått en ny platina. Vokalmessig er det lett å forstå hvorfor hun er så populær. For hun har en veldig god stemme.

Safer litt Desverre så er det ikke alle sangene hun tar like mye i, og ”safer” med å synge de helt ok. Mens enkelte sanger tar hun virkelig i, noe som resulterer i at sangen blir enda bedre. Noen eksempler på dette er ”Too much aint enough” og særlig ”Mercy” hvor hun synger det så utrolig vakkert.

Som på cder flest er det både oppturer og nedturer. Man kan høre den utrolige sangen, også kommer neste sang hvor man ikke helt skjønner hva sangen gjør på plata. Oppturer og nedturer er det også her. Ikke alle sangene er like fengende. Heldigvis er det flere oppturer enn nedturer. De fleste sangene er både vakre og fengende.

Som en ekstra bonus får man med to ekstraspor om man kjøper platen før jul. Man får med singelen ”On christmas day” som hun slapp ifjor og ”Himmel på jord” som er fra julecden ”Min jul”

Konklusjonen blir at dette er en veldig bra produksjon. Maria Arredondo tar dette alvorlig, og siden hun har jobbet med dette over en lang periode, samt at hun har et bra team bak blir resultatet bra. Platen har mange bra spor, mange spennende og fengende sanger, men også noen som ikke funker så bra. Stilen har forandret seg, og i likhet med de andre platene merker man en fremgang fra henne. Stilen har blitt mer voksen, og med hennes stemme som passer til denne type musikk kan du trygt gi bort denne som en gave, eller kanskje til deg selv?

(Ungdomsiden.no 21.11.07, 13:51)


Flere anmeldelser:
- Valkyrien Allstars med feleplate
- Marria Arredondos Moment
- Appendix - Idoler med Paroler
- MUSE skuffet ikke!
- Machinae Supremacy - Redeemer
- Karpe Diem - Rett Fra Hjertet
- Snook - Är
- Björn Rosenström - Syster Gunnbritts hemlighet
- Taking Back Sunday - Louder Now
- Anmeldelse av Trick Trick
Flere musikk-artikler:
- Monrose
- Zoom Urørt
- Superhelt med politisk budskap
- To sider av Terje
- Røde Sauer på Xplosif
- Xplosif er over
- Hip-Hop i Stavanger
- Xplosif HipHop Festival
- Erik og Kriss
- Rapperen fra Oslo

Tilbake
annonser: