Du er nå her:  index > > artikkel


Monrose

Av: Simon Eriksen Valvik | Utskriftsvennlig

De ble poppulære etter TV-opptreden. Nå er de også plateaktuelle i Norge...
Bandet deltok på den tyske versjonen av Popstars i fjor. Kort tid etterpå ga de ut en singel med navnet Hot Summer og et album. Folk likte det de hørte og Monrose har allerede reist på turne. Blant annet har de besøkt NRJ - In The Park-show i Sverige og Voice Event i København i sommer. Her ble de stemt frem av publikum til ”Voice Choice og the week” av publikum. Responsen var så overveldende at de skal tilbake på europaturne allerede i februar 2008.

Albumet har fått navnet Temptation og distribueres av Warner Music. Flere av sangene har ligget på tyske, populære spillelister. Nå skal albumet lanseres i hele Skandinavia.

Gruppa består av Bahar Kizil (18), Mandy Capristo (17) og Senna Guemmour (27). Ungdomsiden kommer tilbake med anmeldelse av den nye CD-platen deres innen kort tid.

Kizil har alltid likt musikk og var med i hele fire band før Popstars. Siden hun var 15 år har hun studert klassisk ballett. På fritiden skriver hun sangtekster. Hun er inspirert av Mary J. Blige.

Capristo er gruppas yngste. Hun har syv år med dansetimer bak seg og har også vært med i band tidligere.

Guemmour kaller seg selv “Frankfurt Girl”. Hun har drevet masse med musikk og sier at hun har fått et helt nytt liv etter å ha blitt med i Monrose. Hun er en morsom jente full av humor. - Jeg har ingen svakheter, det er svakheten min, sa hun til tyske aviser.

Er du interessert i å høre på noe av musikken deres, kan du følge denne linken: www.myspace.com/monrose

Sjekk også ut den nyeste musikkvideoen: Se musikkvideo!

(Ungdomsiden.no 29.11.07, 00:01)


Tilbake
annonser: