Du er nå her:  index > > artikkel


Verdens kjedeligste party

Av: Stefan Johansen | Utskriftsvennlig

Viva Pinata som bygger på den britiske serien kom til xbox 360 ifjor. Spillet var som en blanding av Animal Crossing og Sims serien. men nå er uheldigvis Viva Pinata: Party Animals her
Verdens kjedeligste partyspill trenger egentlig ikke noe omtale. Men dette er også et familiespill, og siden det nærmer seg jul håper microsoft og selge dette spillet til lettlurte foreldre som vil være snille mot barna sine. Men ikke kjøp dette spillet!

Maken til kjedelig spill er det virkelig lenge siden jeg har vært borti. Det som skjer i spillet er en rekke minispill. Da vil man jo tro at det er naturlig at man kan velge minispill selv. Kan man det? Nei. Man kan faktisk ikke velge minispill selv, og må spille videre for å komme til enten et morsomt eller et kjedelig spill. oftest et kjedelig spill. Racing var litt morsomt i starten, litt morsomt. Men ikke nå lengre. Og med racing menes at en av pinataene skal komme først til mål. Etter racet er ferdig skal du f.eks ha en spisekonkurranse, eller skyte på en blink- konkurranse.

Hvem er jeg nå? Åssen styrer jeg nå?
Dette er spørsmål som ofte kommer når man spiller dette spillet. I enkelte spill så vet man ikke helt hvem man skal styre, eller åssen man kan styre den. Man blir rett og slett irritert.

Hold Kj**t Jeg vet ikke om det er fordi jeg ikke er i riktig aldersgruppe for spillet eller noe. Men siden dette er et familiespill må det jo være gøy for alle aldre! Men det er det altså ikke. Også er det disse helvetes irriterendes stemmene! Man blir rett og slett frustrert og letterer irritetert når man hører "hurry up" på den mest irriterendes måte. Du skulle bare visst.

fargerikt en ting er det med spillet. Det er veldig fargerikt. Søte figurer, mange flotte farger. Så det er veldig flott å se på. men det hjelper ikke. Kjøp heller forgjengeren Viva Pinata, det får du til ei billig penge, og du slipper å kaste bort 500 kr på et makkverk som dette spillet her er. jeg gjentar:
ikke kjøp dette spillet!
Om du ikke tror det er så dårlig som det faktisk er, så last ned demoen på xbox live. Da finenr du at det ikke er vært 100 kr engang. Gå julen i møte uten Viva Pinata: Party Animals, så er julen sikret.

(Ungdomsiden.no 02.12.07, 15:24)


Flere anmeldelser:
- The Dog Island omtale
- No More Heroes omtale
- Krigen har begynt. Er du klar?
- Olympiske lekene man kunne vært foruten
- Verdens kjedeligste party
- Endelig er oppfølgeren til Super Mario 64 her
- Supre Super Paper Mario
- FIFA07 (PS2)
- Spilltest: Call of Duty 2
- Battlefield 2
Flere data og spill-artikler:
- En god måte å våkne på
- Høstens 360 spill
- Dataforhandler tatt for kopiering
- Høstens store Nintendospill
- 16-åring tiltales for fildeling
- Fildelere om seg selv
- Arkiv: Kjent norsk fildeler snakker ut
- Fildelings- undersøkelse
- Bonnier Amigo Music hacket
- Uenige om fildeling

Tilbake
annonser: