Du er nå her:  index > > artikkel


Olympiske lekene man kunne vært foruten

Av: Stefan Johansen | Utskriftsvennlig

I Sega sitt nye spill, hvor vi møter kjente fjes fra Sonic serien og mario serien, er spillet lagt til i OL Bejing 2008.
Når det er OL pleier også OL spillene og komme. Dette useriøse OL spillet som omhandler sommer OL i bejing neste år kan du like godt være foruten. Piggsvinet Sonic er raskt. Det er noe alle vet, noe vi gamere har blitt fora inn siden vi ble kjent med han. Er det da naturlig at store Mario, ja til og med Bowser (!) kan vinne over Sonic i sprint? Akuratt, latterlig. Så dette spillet er veldig useriøst. Men er det egentlig meningen? Det høres ikke ut som et seriøst spill heller. Etter min mening er dette et spill man kunne goidt vært foruten.

utrolig grafikk Alltså, dette er bare helt utrolig. men grafikken er veldig dårlig. Så dårlig at det blir direkte flaut og veldig irriterendes. det ser faktisk ut som om grafikken er mellom Ninteno 64 og gamecube. Dessuten ser tribunemenneskene helt horrible ut selv. Og ikke minst gresset, svømmebassenget. Nei, dette er for dårlige greier Sega!

Irriterendes stemmer For hver gang du går inn for å spille noe må man trykke. mange ganger. Og når man trykker mange ganger hører man ei dame si hva man trykker på. Det blir veldig irriternede med ca en gang. Og det er nesten så man vil mute lyden. Og når man er innpå lyd så har jeg nesten ikke merekt noe til musikken i det hele tatt. Alt lydmessig er irriterende med dette spillet. Nei, egentlig alt er irriterende med dette spillet.

Samme kontroll på nesten alt Ja, faktisk. Her skal man koble opp Wii mote og Wii Remote, og enten dra til oppover eller utover. Eller så bruker man kun Wii Remote.

Dessuten er ikke noe av konkurransene særlig spennende eller morsomme. Dette er ikke et spill som er verdt å bruke noen penger på egentlig. Det finnes bra spill, og dårlige spill. Og uheldigvis så finnes også Mario & Sonic at the olympic games.

Masse negativt
Grafikken er ekstremt dårlig og minner om 10 år gammel grafikk
lydene er ufattelig kjedelige, og man blir lei med en gang
Menyene er trøbblete, og man må trykke veldig mye for å begynne å spille
Kontrollen er stort sett den samme på hele spillet
Banene er kjedelige. Man blir rett og slett ikke engasjert
Bowser kan ta igjen Sonic på sprinten. Det sier vel sitt?

Hva enn du gjør, ikke ønsk deg dette spillet til jul, ikke kjøp det selv. Om du skulle være så uheldig å få det i julegave så bytt det. Dette er et spill som skal stå i butikkhyllene, ikke i Wii samlinga di.

(Ungdomsiden.no 02.12.07, 17:08)


Flere anmeldelser:
- The Dog Island omtale
- No More Heroes omtale
- Krigen har begynt. Er du klar?
- Olympiske lekene man kunne vært foruten
- Verdens kjedeligste party
- Endelig er oppfølgeren til Super Mario 64 her
- Supre Super Paper Mario
- FIFA07 (PS2)
- Spilltest: Call of Duty 2
- Battlefield 2
Flere data og spill-artikler:
- En god måte å våkne på
- Høstens 360 spill
- Dataforhandler tatt for kopiering
- Høstens store Nintendospill
- 16-åring tiltales for fildeling
- Fildelere om seg selv
- Arkiv: Kjent norsk fildeler snakker ut
- Fildelings- undersøkelse
- Bonnier Amigo Music hacket
- Uenige om fildeling

Tilbake
annonser: