Du er nå her:  index > > artikkel


Kun 48 ville se Jessica på lerretet

Av: Christian Laland | Utskriftsvennlig

«Blonde Ambition» skulle etter planen gå rett til DVD, men allikevel ble den vist i åtte kinosaler - med kun 48 besøkende. Er dette tidenes flopp?

Det spørs om Jessica smiler så mye
over de få besøkende.Med andre ord kan regissører, produksjonsledere, skuespillere og alle andre som deltok i filmen hoppe i taket for de enorme inntektene til filmen. Den spilte nemlig inn i overkant av 2000,- kroner. En helt vannvittig sum, ikke sant?

Gjennomsnittlig betyr det at det var seks amerikanere i hver kinosal når lysene ble skrudd av og Jessica Simpson skrudd på.

Se traileren til filmen nederst i denne saken!

«Blonde Ambition» er en gjeninspilling av 80-tallshiten «Working Girl». Simpson spiller mot Luke Wilson i filmen, men selv ikke han presterte å lokke mer enn snaue 50 mennesker inn i kinomørket.

- Filmen ble en flopp, mest på grunn av Jessicas skuespill, forteller en kilde om filmen.

Untertegnede retter kritiske øyner mot denne såkalte kilden, og velger å tro at det skal mer til enn dårlig skuespill fra frøken Simpson til at filmen flopper såpass. Hvordan kan folk vite at hun spiller dårlig, når det er så få som faktisk har sett den?

Tidligere har Jessica spilt i to filmer, og hun er aktuell med to nye i løpet av 2008. Henholdsvis «Major Movie Star» og «The Witness».

«Blonde Ambition» blir sluppet på DVD 22. januar. Vi krysser fingrene for at flere enn 48 mennesker vil se den da.Kontakt Christian Laland

(Ungdomsiden.no 23.12.07, 20:31)


Tilbake
annonser: