Du er nå her:  index > > artikkel


Bygg din egen mp3-spiller

Av: Christian Laland | Utskriftsvennlig

Tittelen er muligens noe diffus, men når du nå får kjøpt en spesialdesignet Lego-kloss som fungerer som mp3-spiller er det vel en aldri så liten nedtur dersom den ikke kan brukes i byggesammenheng?

Kikker du nøye etter, ser du at opphøyningene
fungerer som kontrollpanel.Men dessverre, vi må nok skuffe deg. Spilleren ser ved første øyekast ut som en ordinær kloss i den populære Lego-serien, men den er i første omgang beregnet å fungere som akkurat det - en mp3-spiller.

Uansett er det hyggelig lesning for de av oss som husker Lego, og som synes det var intet annet enn fantastisk. De små opphøyningene på klossen er kontrollknappene til spilleren.

Spilleren har ikke noe internt minne, så dersom du vil hive favorittmusikken din inn på den må du gå til innkjøp av et minnekort i tillegg til selve spilleren. Den mates med et kort av typen MicroSD - som har en maksimal størrelse på 2 GB.

På nettsiden til Homeloo, som produserer spilleren, står det at størrelsen på Lego-musikk-mp3-spilleren er gedigne 24 x 3 centimeter. Med mindre de prøver å vinne en konkurranse over tidenes største mp3-spiller, satser vi på at det er en skrivefeil og at den reelle størrelsen er 2,4 x 3 centimer. Vekten er forøvrig 40 gram.

Spilleren har en prislapp på $46, som tilsvarer omtrent 250 kroner. Husk også at fraktavgiftene kommer i tillegg. Er du keen på den? Da må du ta turen innom Homeloos nettsider, og legge igjen en bestilling!

Kontakt Christian Laland

(Ungdomsiden.no 27.02.08, 13:27)


Tilbake
annonser: