Du er nå her:  index > > artikkel


The Dog Island omtale

Av: Stefan Johansen | Utskriftsvennlig

Ja de er søte, og hodene er større enn kroppen. Dette er et hundespill for Wii
Du starter med å velge rasen din, ogå et navn. Av de 48 forskjellige valpene valgte jeg Yorkshire Terrier. Men den må jo så klart få et navn, så skal det bestemmes om valpen skal ha en bror eller søster. Når du har valgt alt det der får du et lite oppdrag hvor du skal finne en kurv. Sånn at du kan ta med melken hjem så klart. Det er I stor grad det dette spillet handler om. Nei, ikke å hente melk, men å få et oppdrag og snuse deg frem til det.

Nesa er utstyret

Ja, du leste riktig. Ved f.eks og finne blomster skal du finne den ved hjelp av nesa di. Du lærer deg ferdigheter fra selveste sniffemesteren. Jada! Valpene er søte, men for et spill er ikke det godt nok. ”The Dog Island” ble rett og slett kjedelig I lengden. Kanskje fordi jeg ikke er målgruppen, for jeg tror vel egentlig at dette spilet er mer ment for barn enn ungdom og eldre. Jeg tror iallefall ikke spillet er ment for hardcore gamere, men kanskje for hardcoregamerens kjæreste eller yngre søster? Spillet kan kanskje minne som en adventureversjon av ”Animal Crossing” det var iallefall den følelsen jeg fikk.

Hvem passer spillet for?

Dette er jo et typisk jentespill, og jeg tror nok jentene kan kose seg med dette spillet. Om du likte ”Nintendgos” ”The Sims” og ”Animal Crossing” så vet du sånn ca hva det kommet til å gå ut på. Bare at denne gangen er det kun hunder med. Men jeg hadde ikke betalt spillet for høypris. Om du virkelig vil ha spillet så vær så god. Bare ikke forvent at det er like bra som ”Animal Crossing”

(Ungdomsiden.no 10.04.08, 12:12)


Flere anmeldelser:
- The Dog Island omtale
- No More Heroes omtale
- Krigen har begynt. Er du klar?
- Olympiske lekene man kunne vært foruten
- Verdens kjedeligste party
- Endelig er oppfølgeren til Super Mario 64 her
- Supre Super Paper Mario
- FIFA07 (PS2)
- Spilltest: Call of Duty 2
- Battlefield 2
Flere data og spill-artikler:
- En god måte å våkne på
- Høstens 360 spill
- Dataforhandler tatt for kopiering
- Høstens store Nintendospill
- 16-åring tiltales for fildeling
- Fildelere om seg selv
- Arkiv: Kjent norsk fildeler snakker ut
- Fildelings- undersøkelse
- Bonnier Amigo Music hacket
- Uenige om fildeling

Tilbake
annonser: