Denne saken er hentet fra Ungdomsiden.no.
URL: http://www.ungdomsiden.no/index.php?subaction=showfull&id=1095539210&archive=&start_from=&ucat=9&
Dato: 18. September 2004 10:26 PM
En underlig historie
Anders M. Ytterdahl

Herr Hansen kom hjem fra jobben i sjokoladefabrikken. Han låste opp døra, gikk inn i stuen og satte seg i godstolen foran TV`n.
Det hadde vært en fæl dag på jobben. Han var prøvesmaker på sjokoladefabrikken, og hans jobb var å smake på alt som ble laget. Denne dagen hadde de laget bare lakris, og herr Hansen hatet lakris. Bare han tenkte på lakris, ble han kvalm.
Han satt i godstolen sin og følte seg kvalm. Det hjalp ikke å se på TV så han bestemte seg for å ikke spise så mye til middag. Til middag spiste han fire kyllinger, to omeletter og drakk tre flasker brus, noe som var veldig lite i forhold til det han vanligvis spiste.
Om kvelden spiste han to store pizzaer, mens han så på «Renegat». Etterpå gikk han og la seg. Senga knakte faretruende da han la den fete kroppen sin oppi.
Neste morgen sto han opp og satte seg i godstolen. Plutselig falt han igjennom gulvet. Han bare falt og falt og falt nedover i det svarte tomrommet. Etter en stund så han et lys framfor seg, det kom nærmere og nærmere helt til han landet på en liten sandstrand.
På den ene siden av stranden var det et endeløst hav, og på den andre siden vokste det en tett jungel.
Han hadde aldri sett ei strand før så han tok opp sanden for å la den sile ned mellom fingrene. Plutselig ropte sanden: «Slipp meg ned din tosk!!». Herr Hansen ble så forfjamset at han slapp sanden ned og rygget bakover. Han satte seg på en sten i utkanten av jungelen og stirret apatisk mot stranden. «Flytt deg tjukken!» buldret stenen. Herr Hansen hylte i fistel og løp innover i jungelen.
Hver gang han kom borti en gren hørte han at de ropte «Slipp!», «Au!», «Kutt ut!!», «Bølle!» og mange andre ting. Plutselig snublet han i en sten og falt så lang han var. «Au! Se deg for.» sa stenen sint.
Herr Hansen mumlet en unnskyldning til stenen og gikk sakte videre. Han skjønte ingen ting, alt kunne snakke.
Mens han gikk og tenkte på hva han skulle gjøre, var det en flue som irriterte ham. Den var så plagsom at herr Hansen klappet hendene sammen over den og drepte fluen. «Arne ,han drepte gutten vår!», pep en annen flue og en hær av veps stormet mot herr Hansen.
Han sprang for livet og etter en lang spurt så han en liten innsjø ,som han hoppet uti. Det ble et voldsomt plask, «Forsvinn», brølte en krokodille plutselig. Med et voldsomt sprang kom herr Hansen opp fra innsjøen og løp videre innover på stien.
Da han hadde løpt en stund, braste han inn i et tre. Treet falt overende med et hest skrik. Han reiste seg og løp til han ikke orket mer.
Etter en stund kjente han en vibrasjon i neseborene. Det luktet mat! Først nå kjente han hvor sulten han var. Med et gledeshyl løp han dit lukten kom fra.
Inne i en lysning i skogen sto en okse og laget hamburgere. Herr Hansen torde ikke å spørre om han fikk litt mat da han så de lange og spisse hornene så han gikk videre. Etter å ha gått i tre timer kom han til et hus som var laget av sjokolade, pepperkaker, karameller og masse andre slikkerier. Han åt og åt og åt og åt helt til han ikke orket mer. Plutselig var han i et bur og utenfor sto det en gammel heks, som så ut som moren hans.
Hun klukklo mens hun kom med en stor bit lakris. Herr Hansen prøvde å skrike på hjelp ,men heksa stappet lakris i munnen hans. Hun hentet mer og mer lakris som hun stappet i munnen hans.................
Med et høyt skrik reiste han seg opp i sengen. Han hadde tisset på seg og var helt klissvåt av svette. «Det var bare en drøm!» ropte han glad.
Etter denne drømmen, slanket han seg og ble etterhvert en profesjonell fotballspiller.

Slutt