Forside
UngBlog
Aktuelt
Sport
Kultur
- Film
- Musikk
- TV
Data og spill
Utdanning
Mote og trender
Skolestiler
Infobasen
Spørrebanken
Kontakt oss

Du er nå her:  index > skolestiler>
Dagbok

Sjanger: Annet
Forfatter: Mairta
Lagt ut: 22.10.04
Skriv ut:
Forside:
10.06.04: nKjære Dagbok!

Wee! I dag var den beste dagen på lenge! Jeg åog Marius ble sammen på den råeste festen ever! Er sikker på at alle jentene på hele skole er drit sjalu! I alle fall Siren. Hun er den dummeste ”bitcha” på hele skolen. Hun var sammen med Marius for et år siden, men aldri igjen. Nå er han min! Skulle gjerne sett trynet på henne når hun fikk vite at jeg var sammen med Marius.

Sjalu er i alle fall noe aldri jeg kommer til å bli! Jeg har det best i hele verden; med pappas kredittkort i lomma og skolens deiligste gutt. Han har halv langt, brunt hår med krøller i, å kaps på hodet. Han er romantisk, sexy og har gitt meg komplimenter i hele kveld! Kan mann få det bedre? Og ikke minst så er jeg populær blant guttene! Hmm.. det er noe jeg alltid har vært! Sikkert fordi jeg har langt, blondt fint hår som rekker ned til den smekre rumpa mi! Det er alltid gutter som må slå meg på rumpa, flørte med meg eller sender meg blikk som sier ”Jeg har lyst på deg!” I dag på festen rota jeg med 4 stykker før jeg ble sammen med Marius! Det var jo bare helt topp! Gode til å kysse alle sammen! Siren rota bare med en, Thomas, men det gjør ikke meg noe. Han er ikke så fin, dessuten rota jeg med han på sist fest!


11.06.04: Jåw Dagboka mi!

Oh my god! I dag, midt I skole gården, kom Marius bort til meg med en stor bukett røde, duftende roser og kyssa meg med det deilige kysset! Alle de andre jentene i gjengen sikla sikkert etter å være i mine fotspor og i armene til Marius! I armene til Marius kommer jeg alltid til å være, ingen annen vei! Men jeg har vært i andre armer før, i Thomas sine armer, der var jeg i 4 måneder, og i Eirik sine armer var jeg i åtte måneder, men i Marius sine armer, kommer jeg å være evig! For alltid! Vi skal gifte oss! Det har jeg bestemt! Selv om jeg bare har vært sammen med han i to dager, så vet jeg det innerst inne! Det er ingenting som kan gå galt, eller det er jo en ting, og det er at noen av oss finner en annen, men det kommer aldri til å skje. Marius elsker meg! Det sa han til meg på festen i går. Det kribla i magen når han sa det til meg. Han har vist likt meg i en måned.


13.06.04: Hei Dagbok!

I dag skal jeg på kino med Marius! Det blir sikkert bra kan jeg tenke meg! Gleder meg kjempe mye. Vi skal på en romantisk komedie. Kan ikke ta igjen hva den heter. ”Jeaouls girls” eller noe. Det er mye sjalusi her i verden. Skjønner ikke helt hvorfor. Eller jeg skjønner at fattige folk som bor i Afrika og sånn er sjalu på slike som oss, for vi har jo mat og klær som ikke de har. Men når det gjelder kjærlighet og alt dette her, så er det bare sånn at den greieste å fineste jenta får den kuleste gutten. Og det må man bare finne seg i! Det synes i alle fall jeg!


14.06.04: Dagbok! I dag er jeg seriøst litt forvirra!

I norsktimen i dag spurte jeg om å jobbe med Marius, men så virka han helt avvisende. Herregud! Vi har vært sammen 5 dager og han begynner å bli lei…? Ingen blir lei av meg! Alle elsker meg! (Utenom noen jentene da, hehe!) Nei, tenk om han ikke elsker meg lenger. Tenk om han slår opp? Neineinei! Nå må jeg slutte å tulle. Marius kommer aldri til å slutte å elske meg, og han kommer aldri til å slå opp med meg! Er det noen som skal slå opp skal det være meg. Ingen dumper meg. INGEN!

Her må det legges en plan! Hmm… ja! Jeg kan få han med på hytte tur til helgen. Bare vi to, helt alene, i fjellet. Det hadde blitt bra. Så lager vi god mat, tenner opp i peisen og lar bare tiden gå. Da skal jeg få han så forelsket i meg så han aldri har vært i noen jenter før.

Ting jeg må gjøre:

Kjøpe inn god mat

Låne det mest sexy undertøyet av storesøster

Bli litt brun (solarium?)

NÅ gleder jeg meg skikkelig! Kommer til å bli så bra. Han er romantisk, og jeg er romantisk, vi to i lag. Hvorfor i alle dager ble ikke vi sammen mye tidligere? Da hadde vi sikkert vert gift nå! Jaja, en dag skal vi bli gift! Og da skal vi få minst tre barn, Julie, Phillip og Martin!


15.06.04: ARGH!!!! Kjære Dagbok

Hva feiler det meg? Er jeg blitt tjukk? Har jeg fått en kvise? Årh! wathever! Marius ville ikke bli med på hytteturen. Hva skal jeg gjøre? Det er sikkert Siren så har sagt noe til Marius! Den kjærringa! Hun ødelegger alt. Jeg var sikker på at hun ikke kunne ødelegge NOE mellom oss. Men jeg tok vist feil der. Dette må gjøres noe med! Hun må vekk. Langt vekk fra meg og Marius. Marius er min. Hun hadde muligheten tidligere. Men hun dumpa han jo. Hun kan jo ikke ta han fra meg nå. Jeg elsker han. Hun må langt vekk fra denne planeten. Hun må forsvinne. For godt! Det er det beste for meg og Marius. Han har ikke innsett det at hun bare er et ludder som ingen bør ha. Hun manipulerer han. Hun har sikkert sagt at han må slå opp med meg. (hvorfor?) om hun ikke har sagt det allerede, kommer hun sikkert til å si det. Og det må jeg hindre!


17.06.04: Hahahahaha!! Hei Dagbok!

I dag spurte Marius om jeg ville være med på fest hos en kamerat, og jeg fløy opp til himmelen så glad jeg var! By the way, fly til himmelen, det er det ikke lenge til Siren gjør. Alt er timet og planlagt. Kommer til å bli så bra. Ingen kommer til å merke noen ting. Før festen i helgen er omme, er Siren borte vekk. Kommer til å bli en fornøyelse å bli kvitt henne. Da kommer ikke Marius til å slå opp med meg heller. Og vi kommer til å bli kjempe lykkelige. Men har ikke tid til å skrive detaljer. Har dårlig tid! Festen er i morgen.


18.06.04: Kjære Dagbok!

Festen i dag gikk rett i dass. Rett å slett. Noe så irriterende. Alt skulle jo bli så bra. Men så blei alt fu*** opp! Først gikk alt etter planen, Marius henta meg kl.19.00 å vi gikk til festen. Det var masse folk da vi ankom. Men en person mangla. Siren! Den eneste personen som bare måtte komme, kom ikke! Men kanskje det var like bra? Ikke vet jeg. Off, men om hadde jeg vært en ørliten prikk mer sint på Siren, hadde jeg dratt hjem til Siren med en gang og banka henne opp noe så til de grader! Hun skulle fått kjent smerte da. Den manipulerende kjærringa! Hun er ikke pen engang. Marius fortjener bedre enn henne i alle fall.

Men så endte det egentlig litt godt allikevel da. Siden ikke Siren dukka opp på festen, fikk jeg jo Marius helt for meg selv, og det var jo kjempe bra. Men om Siren noen gang nærmer seg Marius igjen, da… da…!


20.06.04: Hei sann Dagboka mi!

Åh! Jeg skjønner meg ikke på folk som er så sjalu! I dag kom en kamerat av meg og klagde noe så himla bare fordi kjæresten hans var litt avvisende! Noe så dumt! Blir helt kvalm!
annonser: