Forside
UngBlog
Aktuelt
Sport
Kultur
- Film
- Musikk
- TV
Data og spill
Utdanning
Mote og trender
Skolestiler
Infobasen
Spørrebanken
Kontakt oss

Du er nå her:  index > skolestiler>
Krim i byen

Sjanger: Krim
Forfatter: Henrik H. S.
Lagt ut: 24.11.04
Skriv ut:
Forside:
Skumle ting skjer i vår lille by. Folk opplever ran som hverdagskost og flere hus har litt tent på. Mange er redde og frykter hva som blir det neste… Men jeg frykter intet og jeg er forberett på det verste. Mitt navn er Blackfrost. Jeg er min egen detektiv, når jeg ikke får noen oppdrag av sjefen som bor i Japan.

Nå har det skjedd noe igjen, roper folk mens jeg spaserer langsomt nedover den smale og sorte gata.
Folk løper skrikende og hylende nedover gata. Jeg stopper en av de løpende og spørr: Hva er det som skjer? Han svarer i stor fortvilelse: ddddd… stammet han. Det er en mann som løper rundt med pistol oppe på torget, en mann er blitt skutt. Plutselig hører jeg lyden av et helikopter og så ser jeg det. Det er et stort,grønt og er tungt bevepnet . Dette var intressant tenker jeg og jeg løper alt jeg kan opp mot torget der det lå en mann med masser av rødt, tykt blod over hele hans mage. Den ukjente mannen med pistol var borte og helikoptret suste videre inn mot et vann. Jeg tok en bil og viste detektiv skiltet mitt som skinte som sola til han som eide bilden og så tok jeg på meg de klassiske svarte solbrillene og kjørte så fort at bilens fartsmåler ljugde!. Jeg så at helikoptret hadde landet ved siden av vannet. Mannen hoppet ut i vannet og prøvde og flykte, men så ropte jeg: stans der du er ellers er du ille ut! Mannen stoppet å svømme i det kalde vannet og ropte om han kunne svømme inn mot land. Jeg sa at han kunne gjøre det. Når han kom opp på land hutteret han og frøs. Han var gjennomvåt av det kalde vannet som var nesten blått!
Jeg sa: hvem er du?! Han svarte ikke. Så sa jeg: hvem er du!!!? Han sa: jeg heter Brian mcGyver. Helikopter-folka kikket forbløffende på meg, som om jeg var en Amerikansk pro agent.
Så kikket jeg rolig på helikoter-foka og så sa jeg til mannen: hvem jobber du for?! Han sa: Jeg jobber for ingen. Ok, sa jeg. Ta han med dere sa jeg til helikopter-folka.
De tok han med seg til et skikkelig avhør…

Senere fikk jeg vite at han jobbet for et russiskt mafia firma som het Savojekta.
Jeg hadde ikke fått noen nye oppdrag av sjefen de siste ukene og følte at detta var intressant og tok dermed det neste lukseriøse flyet til Russland. Inne i flyet var det myke,store,deilige, gode, marineblå seter!
Inne i flyet var det en maskert mann som jeg følte meg litt truet av på en eller merklig måte… Jeg spurte han hvorfor han var maskert… Han trakk fran en speil blank kniv jeg hoppet bort fra han og varslet dem som jobbet om bord at det var en mann med kniv i flyet. Jeg tok på meg fallskjerm og hoppet ut av flyet. Jeg landet tilfeldigvis på en pistol butikk. Jeg gikk inn og handlett meg en P77 pistol, den er akuratt lik den James Bond har. Så kom jeg meg fram til Savojekta sitt tilholdssted og buste inn med en svart P77 pistol i handa. Jeg kom meg lett inn til hovedmennenes kontor. Jeg stod bak døra og hørte på hva de sa… Flaks at jeg lærte russisk på ungdomsskolen. De snakket om å ødelegge min by med en mini, bitteliten atombombe som kunne ødelegge akuratt min by. Så lukket jeg døra forsiktig og så den ikke stod på gløtt og så sparket jeg inn døra og så tok jeg og skjøt dem i armene dems slik at de var hjelpeløse. Så tok jeg telefonen som stod på bordet og så ringte jeg det russiske politiet og ba de komme til Savojektas kontor med en gang. Så kom de tungt bevepnete mennene med de store maskuline musklene og førte dem bort!
Jeg fikk en stooor feit sjekk av verdens befolkning for og ha satt kanskje noen av verdens faligste forbrytere bak lås og slå!

Når jeg kom tilbake til min by ble jeg hyllet av hele byen også fikk jeg en statuett av meg selv som skulle stå mitt i denne byen. Nå tok jeg å la mine svarte klassiske solbriller på hylla en stund og dro på ferie til Hawaii, men min P77 ble med meg. Når jeg kom til Hawaii var det store oppslag i lokalavisen: Millionær drept av mystisk maskert mann som tok pengene hans og forsvant i en gråtte… Min P77 og de klassiske solbrillene ble ikke liggende lenge på hylla….
annonser: