Du er nå her:  index / om siden

Om siden

Historie

Ungdomsiden.no startet en sommernatt i år 2000 da Espen og Tobias satt oppe en hel natt og surfet fordi de hadde gratis surfing fra Libertysurf... Da kom de inn til activeisp, som hadde halv pris på registrering av webhotell.Trøtte som vi var tenkte vi at vi skulle tjene et par gryn på dette og bestillte www.ungdomssiden.com.

Et par dager gikk og vi var vel egentlig ikke klar over hva vi hadde gjort. Vi betalte regningen, og der satt vi; med domene, men uten en side. Det er jo tross alt for galt, så vi begynnte å arbeide på en side...

Siden den gang har siden forandret både design og innhold opptil flere ganger, men til slutt kom vi frem til noe vi kunne like, nemlig dette! Veien har vært lang, og det har blitt en god del arbeidstimer for å få dette til, men vi håper og tror at det vil lønne seg.

Etterhvert som vi begynnte å få siden ferdig, og viste den til kammerater var det flere som ville være med. Vidar var den eneste som gadd å skrive, så han laget en hip-hop side. I desember følte vi at siden var blitt så bra at vi kunne gjøre det virkelig stort! Derfor registrerte vi oss som bedrift, og kjøpte dette domenet, nemlig www.ungdomsiden.no. Nå er vi imidlertid helt ferdig med ungdomsiden, men det kommer stadig noe nytt! Vi håper du er fornøyd med det vi har gjort!!!Ønsker du å se en artikkel som stod om oss i fedrelandsvennen? Trykk her.
annonser: