Forside
UngBlog
Aktuelt
Sport
Kultur
- Film
- Musikk
- TV
Data og spill
Utdanning
Mote og trender
Skolestiler
Infobasen
Spørrebanken
Kontakt oss

Du er nå her:  index > skolestiler>
Hitlistemusikk VS Metal

Sjanger: Kåseri
Forfatter: Marie S. Iversen
Lagt ut: 20.09.04
Skriv ut:
Forside:
De fleste hører nok på en eller annen type musikk. Enten det er rock, metal, pop, hitlistemusikk (uff), trance, techno eller annet.



Okay, det virker kanskje LITT barnslig å sette et uff etter hitlistemusikk. Men jeg har lite respekt for folk som ikke har noen egen musikksmak, og bare hører på det VG-lista sier er kult.



Som for eksempel Britney Spears. Før gjorde hun sin egen greie, med å være sååååå jomfruelig og sånt. Hun skulle i hvert fall ikke ha sex før ekteskapet!! Så fikk alle vite at hun hadde gjort det med Justin Timberlake. Da gikk alt nedover. Hu starta å feste skikkelig, ekspremiterte med dop og sånt, og nå ser hun ut som et fugleskremsel hvis hun ikke har på et tonn sminke. Britney gjør alt hun kan for å være sånn som Madonna.

Det funker i hvert fall ikke, og nå ser hun ut som en utgått hore. Madonna har stil, hun spiller på sex uten at det blir vulgært, det blir det med Britney.



Så hopper vi over til en helt annen sjanger. Metal. En sjanger det er mye fordommer knyttet opp mot. Mange som ser en gother som går på gata peker og hvisker ”Se, der er en satanist!!! Uæææh!!!” liksom. I utgangspunktet har å høre på metal og gå med svarte klær ingen ting med satanisme å gjøre. Det er bare det at satanister har ”stjålet” elementer fra metal-rocken. Jeg kjenner flere gothere, men ingen satanister.



Så tar vi et langt steg tilbake, til pop og hitlistemusikk.. Du har sikkert hørt om O-zone. Et ”boyband” fra Moldova som synger på rumensk. Ok, ”Dragostea Din Tei” var kanskje litt morsom første gang jeg hørte den, men nå blir det bare teit. Tre eller fire gutter som gauler ut ”Elsk meg under lindetreet” (dragostea din tei på norsk..) høres bare dumt ut.



Det var det jeg hadde på hjertet for idag, takk for meg..!!!

annonser: